Ви сте овде
Насловна > Izbori 2020 > ZA LOKALNI PARLAMENT U TOPOLI TAKMIČIĆE SE 6 LISTA

ZA LOKALNI PARLAMENT U TOPOLI TAKMIČIĆE SE 6 LISTA

Na lokalnim izborima koji će se održati 21.06.2020.godine učestvovaće 6  lista,  i to sledeće liste po nazivu:

1.DRAGAN JOVANOVIĆ –POMOZIMO DRAGANU –ZDRAVO DA POBEDI –BOLJA SRBIJA, prvi na listi je Dragan Jovanović dipl. inž. industrijskog menadžmenta iz Blaznave.

2.ALEKSANDAR VUČIĆ –ZA NAŠU DECU, prvi na listi je pisac i novinar Igor Petrović.

3.IVICA DAČIĆ-,,Socijalistička partija Srbije(SPS),Jedinstvena Srbija(JS)-Dragan Marković Palma“, prvi na listi je Žarko Jovanović preduzetnik iz Sela Topole.

4.NOVI LJUDI ZA BOLJU TOPOLU – MIRKO JEVTIĆ, prvi na listi je Mirko Jevtić diplomirani matematičar-informatičar

5.ZA KRALJEVINU SRBIJU – ZA PROCVAT TOPOLE (Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički front), prvi na listi je Dragan Aksentijević muzičar iz sela Šume.

6.NOVA SRBIJA, prva na listi je Nataša Šundić ekonomski tehničar iz Blaznave

Naša medijska kuća će i za ove izbore organizovati okrugli sto sa svim učesnicima na lokalnim izborima 2020.god. i to u emisiji koja će se emitovati uživo na I FM radiju 92,7 MHz. Osim slušateljki i slušalaca na frekfenciji 92,7 MHz i putem internet kanala našeg radija, emisiju će moći da prate i gledateljke i gledaoci u video formatu. Emisija je planirana za ponedeljak 15.jun u 18 časova, a pozive sa temama i pravilima okruglog stola dostavićemo svim izbornim listama najkasnije 72 sata pre početka emisije.

Podsećamo da je prvu emisiju u istoriji parlamentarizma u Topoli sa predstavnicima svih učesnika lokalnih izbora, naš radio emitovao 11.04.2016.godine.

Ostavite odgovor

Top