Vi ste ovde
Naslovna > Stari postovi > USPON I PAD PRVOG GROBARA

USPON I PAD PRVOG GROBARA

zoranpavlicevicDuodrama ,,Uspon i pad prvog grobara,, u produkciji Udruženje “Festival duodrame,, iz Topole autora Vladimira Jokić, i u režiji Zorana Pavlićevića, je 27.10.2016 izvedena u Gradskom pozorištu u Jagodini.

Naši glumci Zoran Pavlićević i Aleksandar Jelenić su odigrali predstavu kojom su mamili osmeh od Jagodinske pozorišne publike. Na kraju su za dobro izvedenu predstavu nagrađeni dugotrajnim aplauzom.

U realizaciji ovog gostovanja su pomogli divni domaćini predstavnici pozorišta u Jagodini , a pre svega gospodin Toma Trifunović i gospođa Branka Marinković.

Posle predstave je organizovan okrugli sto na kojem su o predstavi razgovarali akteri duodrame i domaćini kao i umetnici iz Kulturnog centra Jagodina i Gradskog pozorišta Jagodina. U toku razgovora su svi složni da je tekst duodrame odličan i da oslikava jedan deo naše kulturne tradicije. Takodje su glumci dobili pohvale za dobro odigranu predstavu i za sugestivno donošenje teksta na scenu.

Sa predstavnicima Gradskog pozorišta je dogovoren nastavak saradnje, odnosno gostovanje jedne njihove pretstave u Topoli.

Ostavite odgovor

Top