Ви сте овде
Насловна > Друштво > Reli kraljevića Tomislava 2022

Reli kraljevića Tomislava 2022

Na relaciji Beograd – Mladenovac – Topola – Aranđelovac – Beograd, ovoga vikenda vozi se memorijalni reli oldtajmera – Reli kraljevića Tomislava.

Oko 50 oldtajmera učestvovuje ovog vikenda na reliju koji se održava u čast kraljevića Tomislava. Reli je startovao u subotu 03.09.2022.godine od Starog dvora u Beogradu, preko Mladenovca stigao je u Topolu, a danas 04.09. završava se vožnjom od Oplenca  preko Aranđelovca do Beograda.

Ispred crkve Svetog Đorđa na Oplencu stanovnici i gosti Topole su ovoga jutra uživali u izložbi starih automobila i kombija.

Reli kraljevića Tomislava se od prošle godine nakon pauze duže od 20 godina održava u organizaciji Oldtajmer kluba Beograd i Fondacije Koreni pod pokroviteljstvom NjKV princa Mihaila i princeze Ljubice Karađorđević, uz podršku Opštine Topola, Turističke organizacije “Oplenac”, Turističke organizacije Mladenovac, Turističke organizacije Aranđelovac, Sportskog auto-moto saveza Beograd, Zadužbine kralja Petra I, Lukoil naftne kompanije i Monster energetskih pića.

O našem kraljeviću možete pročitati više na ovom linku: https://novinice.rs/kraljevic-tomislav/

tekst i foto:Peđa Filipović

Ostavite odgovor

Top