Ви сте овде
Насловна > Stari postovi > ПРОДУЖИ ЖИВОТ

ПРОДУЖИ ЖИВОТ


На свечаности која је средином децембра организована у хотелу Опленац, више од 70 давалаца који су се у претходне две године одазвали на акције Црвеног крста добило је захвалнице, значке и медаље. Награде је доделила Биљана Павлићевић, секретар Црвеног крста Топола, а скуп су поздравили и Драган Јовановић, председник Скупштине општине Топола и народни посланик и председник општине Драган Живановић.

Према речима Биљане Павлићевић, жеља Црвеног крста је да се на овај начин захвали онима који су се током ове године као и свих претходних одазвали на акције и несебично помагали онима чије име најчешће никада нису ни знали и на тај начин показали своју хуманост. Она је такође најавила и наредну акцију добровољног давања крви која ће се организовати у четвртак, 20. децембра, у просторијама Средње школе „Краљ Петар I“.

Признања су додељена појединцима који су своју несебичност и хуманост давањем крви показали 10, 20, 35, 50, 75 и 100, а поједини и више од 100 пута. Медаље су добили даваоци за 35, 50, 75 и 100 пута. За овакав чин за који захвалност дугује и читава заједница велико им хвала.

Ostavite odgovor

Top