Ви сте овде
Насловна > Друштво > Akcija “Zavrni rukave”, Belosavci 24.03.2024.

Akcija “Zavrni rukave”, Belosavci 24.03.2024.

U nedelju, 24. marta 2024. godine, Udruženje građana Brest iz Belosavaca sa ponosom organizuje još jednu važnu inicijativu – Akciju “ZAVRNI RUKAVE”. Ova akcija, koja okuplja lokalnu zajednicu u cilju čišćenja groblja i unapređenja životnog prostora, predstavlja primer solidarnosti, zajedništva i brige za lokalnu sredinu.

Evo i teksta njihovog poziva:

Zdravo svima.
Akcija ZAVRNI RUKAVE, u kojoj čistimo groblje u Belosavcima, je zakazana za nedelju, 24.3, sa početkom u 12 časova.

Par uputstava (objava će biti dopunjavana kako se čega budemo setili pa je najbolje da se vratite na ovu objavu još jednom u nedelju ujutru):
– akcija je dobrovoljnog karaktera i svi su dobrodošli
– akcija počinje u 12č, ali bi bilo dobro da dođemo 10-15 minuta ranije kako bismo se dogovorili oko podele posla
– imaće posla za sve, i mlade i stare, i jake i one manje jake, i nežne ruke i debele dlanove.
– ponesite džakove, ako imate (JKSP iz Topole je obezbedio određeni broj džakova (hvala im na tome), ali će nam sigurno trebati još)
– ponesite nešto od alata za sakupljanje đubreta, najbolje grabulje
– ponesite rukavice ako smatrate da vam trebaju
– akcija ne traje dugo, ali ponesite nešto za piće .
– čak i ako niste u mogućnosti da dođete, podelite ovu objavu kako bi je videlo što više ljudi.

VIDIMO SE U NEDELjU!

Organizatori Akcije “ZAVRNI RUKAVE” zaslužuju veliku pohvalu za svoju predanost očuvanju životne sredine i podsticanju lokalne zajednice na akciju. Njihova inicijativa pokazuje posvećenost zaštiti prirode i unapređenju kvaliteta života u Belosavcima i šire.

Kroz ovakve akcije, udruženje građana Brest i meštanke i meštani Belosavaca pokazuju primer solidarnosti, odgovornosti i brige za zajednicu. Njihov trud i angažovanje inspirišu druge da se pridruže i doprinesu poboljšanju životne sredine.

Ovakve inicijative imaju dalekosežan uticaj na lokalnu zajednicu, podstičući zajedništvo i izgrađujući svest o važnosti očuvanja prirode.

Pozivamo sve građane da se ugledaju na organizatore i da se pridruže ovakvim akcijama kako bismo zajedno stvarali bolje okruženje za sve nas. Čestitamo organizatorima na njihovom naporu i nadamo se da će se ovakve akcije nastaviti i u budućnosti, čineći našu zajednicu lepšim i zdravijim mestom za život.

tekst:P.F

foto:preuzet sa FB stranice Udruženja građana Brest

Ostavite odgovor

Top