Ви сте овде
Насловна > Друштво > Natalija Nikolić osvojila prvo mesto na festivalu “Angel Voice”

Natalija Nikolić osvojila prvo mesto na festivalu “Angel Voice”

Naša talentovana sugrađanka, Natalija Nikolić, iz Vinče kraj Topole, zasluženo je osvojila prvo mesto na prestižnom Međunarodnom festivalu “Angel Voice” održanom nedavno u Beogradu. Njen izvanredan nastup, izvedba pesme “Dernière danse” od popularne umetnice Indile, očarala je žiri i publiku, obezbeđujući joj zasluženo priznanje.

Festival je okupio veliki broj talentovanih učesnika iz različitih zemalja, uključujući Ukrajinu, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Sloveniju, Severnu Makedoniju, Portugal, i Tursku. Natalijina interpretacija pesme ostavila je snažan utisak na sve prisutne i istakla je među jakom konkurencijom.

Danas je Nataliji uručen pehar i zahvalnica za njen izuzetan talenat i trud koji je uložila u pripremu i izvođenje na festivalu. Ova pobeda predstavlja ne samo lični uspeh Natalije, već i ponos za našu lokalnu zajednicu.

Medijska kuća iFM se pridružuje čestitkama i želi da istakne značaj ovog dostignuća. Natalija Nikolić je primer kako posvećenost, talent i predan rad mogu rezultirati izuzetnim uspehom. Želimo joj mnogo sreće i uspeha u budućim nastupima, sigurni smo da će nastaviti da osvaja srca publike širom sveta svojim anđeoskim glasom.

tekst:P.F

Ostavite odgovor

Top