Ви сте овде
Насловна > Шумадија > DUŠAN ZEKA ALEKSIĆ I SANJA JAKOVLJEVIĆ POSETILI “ĐURĐEVDAN”

DUŠAN ZEKA ALEKSIĆ I SANJA JAKOVLJEVIĆ POSETILI “ĐURĐEVDAN”

Stragari 01.03.2021.

Danas su predškolsku ustanovu “Đurđevdan -Stragari”, posetili direktor Sanja Jakovljević i gradski većnik za prosvetu Dušan Zeka Aleksić.


“Raduje vest da će od septembra meseca naš vrtić biti bogatiji za osmeh mlađe dece, i iskreno se nadamo da će interesovanje roditelja biti veliko. U toku naredne nedelje će i zvanično prema ustanovi Đurđevdan biti upućena molba sa potpisima zainteresovanih roditelja”-izjavila je Sanja Jakovljević.
“U zavisnosti od interesovanja Stragari će i zvanično dobiti mešovitu grupu mališana uzrasta 3-5,5 godina
Zapravo to je bio i cilj svih nas, da deci seoskih sredina obezbedimo uslove kakve imaju vršnjaci u gradu”-rekao je Aleksić.


Osim posete predškolskoj ustanovi gradski većnik Dušan Zeka Aleksić je posetio i OŠ ” Julijana Ćatić”, i u sklopu posete najavio početak radova na uređenju ( asfaltiranju) platoa ispred škole. Za ove radove grad je rebalansom budžeta odvojio sredstva u visini od 4 000 000 dinara.


“Iskoristili smo priliku da obiđemo i nedavno urađene učionice naše škole čiji su radovi realizovani donacijama roditelja i prijatelja a uz veliku pomoć parket servisa Lazović ( donator izvođenja radova). Obišli smo i našu Sportsku salu i razgovarali o mogućnostima njene sanacije”-rekao je za naš portal Željko Stevanović.

foto:Željko Stevanović

Ostavite odgovor

Top