Vi ste ovde
Naslovna > Društvo > BRENDIRANI RADIO – NOVI MARKETINŠKI KANAL ZA VAŠ BIZNIS

BRENDIRANI RADIO – NOVI MARKETINŠKI KANAL ZA VAŠ BIZNIS

Personalizovana radio stanica za poslovanje, poznata kao brendirani, personalizovani radio, pravi se u skladu sa najnovijim svetskim standardima za formatiranje muzike i prilagođava se Vašim potrebama i zahtevima.

Brendirani radio i pažljivo odabrana muzika igraju važnu ulogu u formiranju imidža Vaše kompanije. Uz muziku, pružamo Vam mogućnost da u Vašim objektima emitujete isključivo Vaše promocije, reklame, akcije, sa opcijom da ih razdvojite i emitujete posebno za svaki objekat, region ili neku drugu podelu.

Kroz jedinstvenu uslugu koju pruža World Wide Multimedia, putem emitovanja identifikacionih džinglova Vašeg brenda, predstavljate svoju kompaniju kao modernu, dinamičnu i pouzdanu.

 

Upravljanje marketing sadržajem – “Biznis panel”:

Za programiranje emitovanja reklamnih poruka možete koristite našu “Biznis Panel” aplikaciju.

Putem “Biznis Panel” aplikacije, namenjene klijentima sa mrežom prodajnih objekata, imate potpunu kontrolu nad svim marketinškim kampanjama, obaveštenjima, najavama i slično.

“Biznis panel” omogućava:

– Razdvojeno emitovanje različitih reklamnih kampanja na različitim lokacijama.

– Kreiranje grupa i podgrupa objekata i primena kampanja samo na određenim grupama, u skladu sa specifičnim potrebama.

– Postavljanje vremenskih kriterijuma za emitovanje kampanja/reklama: po satu, danu, nedelji, mesecu…

– Grafički lep i jednostavan interfejs, sa pristupom preko web pregledača putem korisničkog imena i lozinke koje ćemo Vam obezbediti.

– Korišćenje “Biznis panela” otvara novi marketinški kanal koji se potpuno fokusira na Vaše posetioce.

– Mogućnost emitovanja reklama drugih brendova (in-store marketing kanal).

– Profesionalna izrada radijskih reklama/džinglova i drugih vrsta audio sadržaja.

*** Kontaktirajte nas za GRATIS DEMO RADIO ***

 

Naši serveri:

– Softver za emitovanje radijskog strima je u potpunosti razvijen od strane našeg programerskog tima i može se dodatno prilagoditi prema potrebama posla i zahtevima klijenta.

– Muzika je profesionalno miksovana bez prekida, a redosled pesama se nikada ne ponavlja.

– Sve pesme su visokog kvaliteta zvuka, sa jednakom glasnoćom.

– Mogućnost promene velikog broja muzičkih žanrova tokom dana, uz pažljivo odabrane pesme od strane naših muzičkih urednika.

– Strim ima nizak protok, a visok kvalitet AAC/Mp3.

– Backup failover strima.

– 24/7/365 podrška.

 

RADIO ZA BIZNIS I PREDNOSTI PAŽLJIVO ODABRANE MUZIKE

Pažljivo odabrana muzika ima značajan uticaj na imidž Vaše firme. Muzika doprinosi boljoj atmosferi u i oko Vašeg objekta. Slušajući Vaše potrebe i ciljnu grupu, doprinosimo tome da se Vaši gosti osećaju prijatno, utičemo na atmosferu i stvaramo bolju zabavu.

Vrsta, tempo i ostali parametri muzike utiču na vreme koje gosti provode u Vašem objektu, brzinu konzumiranja pića i hrane, kao i kretanje kroz Vašu prodavnicu.

Naši muzički urednici iz World Wide Multimedije, sa više od 30 godina iskustva u oblikovanju muzike za različite klijente, znaju kako stvoriti prijatan osećaj kod kupaca. Vodeći računa o Vašem brendu i zadržavajući strast prema muzici, naša usluga pravi razliku između “obične pozadinske muzike” i muzike koja pretvara potrošače u aktivne slušaoce.

Dobar izbor muzike, takođe, pozitivno utiče na motivaciju Vaših zaposlenih i njihov rad. Dobro motivisani i zadovoljni zaposleni pružaju bolju uslugu korisnicima i podižu kvalitet Vaše usluge. Dokazano je da muzika na radnom mestu smanjuje stres i napetost, prikriva neprijatne zvukove i doprinosi osećaju privatnosti. Ljudi koji slušaju muziku su kreativniji i brže obavljaju zadatke u odnosu na one koji rade u tišini.

Play lista se redovno ažurira u skladu sa potrebama potrošača i brenda. Na osnovu stečenih znanja i poštujući navike potrošača i zaposlenih, play liste se ažuriraju tako da uvek budu sveže. Redosled emitovane muzike se nikada ne ponavlja, a brzina i tempo se prilagođavaju dobu dana i drugim potrebama potrošača.

Istraživanja su pokazala da su prodavci u supermarketima uspeli da povećaju prodaju italijanskog i francuskog vina i sireva puštanjem blokova italijanske i francuske muzike u odgovarajućim periodima. Kupci su češće birali vina i sireve iz tih zemalja. Zanimljivo je to da nisu ni bili svesni da je izbor muzike u prodavnicama uticao na njihov izbor prilikom kupovine (*Izvor: psycnet.apa.org/psycinfo)

RADIO ZA BIZNIS, IDENTIFIKACIONI DŽINGLOVI, PROMOCIJE I REKLAME

Radio za biznis Vam omogućava da u Vašim objektima emitujete samo Vaše promocije, reklame i akcije.

Jedinstvena usluga koju pruža World Wide Multimedia je emitovanje identifikacionih džinglova (ID) Vašeg brenda, što predstavlja Vašu firmu kao modernu, dinamičnu i pouzdanu kompaniju.

Programiranje emitovanja reklamnih poruka se vrši putem Biznis Panela, a naš tim za podršku može prilagoditi programiranje u saradnji sa Vašim marketing timom. Reklame se mogu emitovati u češćem ili ređem intervalu ili prema prethodno dogovorenom medijskom planu, u skladu sa Vašim zahtevima.

World Wide Multimedia ima svoju produkciju reklamnih džinglova, ali uspešno sarađuje i sa drugim produkcijskim kućama. Možemo odgovoriti na svaki zahtev u najkraćem mogućem roku. Reklame koje mi snimimo možete koristiti i u drugim medijima.

Sva muzika koja se emituje na našem servisu je visokog kvaliteta audio kompresije: 320 Kbps, 44100 Hz, 16 bita, stereo. World Wide Multimedia koristi Digital Radio Audio Processor koji ravnomerno izjednačava glasnoću svih pesama u play listi. Tako se postiže ujednačen nivo glasnoće i muzika nikada nije preglasna ili pretiha. Za emitovanje radio stanica koristimo sopstveni softver za prenos koji je razvijen od strane našeg IT tima.

Ostavite odgovor

Top