Ви сте овде
Насловна > Шумадија > VANREDNA SEDNICA SO TOPOLA ZAKAZANA ZA 26.02.2021.

VANREDNA SEDNICA SO TOPOLA ZAKAZANA ZA 26.02.2021.

Na Zahtev odbornika okupljenih oko stranke Bolja Srbija, predsednik Skupštine opštine Topola Miodrag Milovanović, sazvao je vanrednu sednicu za petak 26.02.2021.godine sa početkom u 10 časova.

Kako saznaje naša medijska kuća za Subotu 26.02.2021.godine zakazana je šesta po redu redovna sednica, ali u skladu sa Zakonom a odmah nakon prijema Zahteva, Milovanović je zakazao vanrednu sednicu parlamenta.

Redovna sednica u Subotu, uprkos održavanju odnosno zakazivanju vanredne sednice, prema njegovim rečima će se održati. “Zahtev za održavanje vanredne sednice potpisalo 16 odbornica i odbornika, da bi se pristupilo glasanju novog opštinskog rukovodstva neophodno je većina koju čini 21 odbornik”, izjavio je za NOVINicE Milovanović.

Predstavnik predlagača Dragan Živanović je danas 25.02.2021.godine, predao Zahtev sa obrazloženjima i predlozima među kojima je i da novi Predsednik skupštine opštine Topola bude Jasna Vuković, a za zamenika je predložen Božidar Pavlović.

U toku pisanja ovog teksta, Dragan Jovanović lider Bolje Srbije je najavio da će predlagač već sutra povući predlog, navodeći da zbog pritisaka u vezi karantina u kome se nalazi jedan od odbornika se sednica odlaže za prve dane marta meseca kada će se podneti istovetni Zahtev.

Da li će opozicija postati vlast a vlast opozicija, saznaćete eksluzivno na našem portalu i grupama na društvenim mrežama putem kojih vas uvek pravovremeno i istinito obaveštavamo.

Neko je razmišljao o “VANREDNA SEDNICA SO TOPOLA ZAKAZANA ZA 26.02.2021.

  1. Sednica bila BS nije se ni pojavila,tako da prakticno i dzabe zakazivana.Jovanovicu i Zivanovicu kako vas,nije sramota…

Ostavite odgovor

Top