Vi ste ovde
Naslovna > Društvo > TOPOLA MEDIJSKI FORUM 2020.

TOPOLA MEDIJSKI FORUM 2020.

Na osnovu aktivnosti u okviru projekta: Treći medijski forum „Dr Marko Mladenović“ u Topoli, koji sufinansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Programski odbor Medijskog foruma objavljuje:

K O N K U R S

za nagradu „Dr Marko Mladenović“ za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge i depopulacije

Nagrada se dodeljuje za medijske priloge u štampanim, elektronskim i onlajn medijima koji pokreću i motivišu društvo i pojedince u borbi protiv bele kuge i depopulacije i afirmišu roditeljstvo u našoj zemlji.

Na konkurs mogu biti prijavljeni novinarski radovi objavljeni u periodu od 1. oktobra 2018. godine do 30. septembra 2020. godine.

Radio, TV i priloge iz štampanih i internet medija – treba poslati mejlom na ifm@hotmail.rs ili poštom (isečci, fotokopije tekstova ili USB sa tv i radio prilozima, kao i tekstovima objavljenim u novinama ili na portalima) na adresu: MEDIJSKI FORUM , Beogradska 26, 34310 Topola sa naznakom: „Za nagradu Dr Marko Mladenović”.

Rok za dostavljanje radova je 16. oktobar 2020. godine.

Žiri čine: dr Zoran Jevtović, redovni profesor univerziteta, dr Mirko Miletić, redovni profesor univerziteta i Aleksandar Avramović, novinar.

Tri ravnopravne nagrade (plaketa i novčana nagrada u iznosu od 30.000,00 dinara) biće dodeljene 06.11.2020. godine na Medijskom forumu u Topoli.

Direktor:Predrag Filipović

Marko Mladenović je bio profesor Pravnog fakulteta u Beogradu na predmetima Porodično pravo i Sociologija porodice. Bio je direktor Instituta za socijalnu politiku i Instituta za pravne i društvene nauke Pravnog fakulteta u Beogradu. Učestvovao je u osnivanju Defektološkog fakulteta i odgovarajućih instituta. Osnivač je smera za socijalni rad i socijalnu politiku na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Na ovom smeru predavao je Porodično pravo, Sociologiju porodice i Društvenu zaštitu porodice.

konkurs pdf:konkurs TOPOLA MEDIJSKI FORUM 2020

Ostavite odgovor

Top