Ви сте овде
Насловна > Izbori 2020 > SAZNAJTE PRVE REZULTATE IZBORA U TOPOLI

SAZNAJTE PRVE REZULTATE IZBORA U TOPOLI

Kako će izgledati novi sastav lokalnog parlamenta, prvo ćete čuti u programu I FM-a i portalu NOVINicE. Naša medijska kuća emitovaće specijalnu emisiju od 20 časova, a obezbedili smo i uključenja u izborne štabove lista koje učestvuju na lokalnim izborima u Topoli.Istovremeno pratićemo i rezultate parlamentarnih izbora.

U Srbiji se danas (21.06.2020.) održavaju izbori za poslanike u republičkom i pokrajinskom parlamentu, kao i za odbornike u skupštinama gradova i opština. Glasaće se na 8.385 biračkih mesta koja će biti otvorena od 7 do 20 časova.

Pravo glasa u Srbiji ima 6.584.376 , na teritoriji opštine Topola pravo glasa ima 18146. Za poslanike u republičkom parlamentu biraće se između 21. izborne liste zaokruživanjem samo jednog broja na roze listiću, a listići za lokalne izbore u Topoli su bele boje i na njemu će moći da se glasa za neku od 6 izbornih lista..

Ove izbore pratiće domaći i strani posmatrači, a po prvi put u Srbiji će se raditi izlazne ankete. Zbog virusa korona, preporučuje se nošenje maski na biračkom mestu.

Ostavite odgovor

Top