Ви сте овде
Насловна > CORONA - COVID 19 > PU „Sofija Ristić“ prelazi na online nastavu

PU „Sofija Ristić“ prelazi na online nastavu

10.03.2021.

“U skladu sa trenutnom epidemiološkom situacijom Predškolska ustanova „Sofija Ristić“ Topola prelazi od sutra na dvonedeljnu nastavu na daljinu. U tom periodu će se izvršiti detaljna dezinfekcija prostora u Ustanovi.
Na osnovu Zakona o lokalnoj samoupravi, Statuta Opštine Topola i u skladu sa Preporukom Opštinskog štaba za vanredne situacije, predsednik opštine Igor Petrović potpisao je rešenje kojim PU „Sofija Ristić“ od četvrtka 11. marta prelazi na dvonedeljnu nastavu na daljinu, odnosno online nastavu, a zaključno sa 24. martom 2021. godine.

Predškolska ustanova se obavezuje da za vreme prekida rada izvrši detaljnu dezinfekciju prostorija.” Piše u saopštenju predsednika opštine Topola Igora Petrovića, koje smo preneli u celosti.

Prema podacima instituta za javno zdravlje Kragujevac, na dan 09.03.2021.godine do 20 časova, sa područja naše opštine ima 17 novozaraženih.U kućnoj izolaciji se nalazi 202, a u KC Kragujevac na bolničkom lečenju ima i naših sugrađanki i sugrađana.

Među obolelima su i čitave porodice, trudnice, deca svih starosnih grupa. Da podsetimo đaci srednje škole Kralj Petar I ove nedelje pohađaju online nastavu, dok osnovne škole su i dalje u režimu pohađanja nastave u školama.

Prema podacima zabrinutih sugrađanki i sugrađana koji nam se obraćaju, uprkos epidemiološkoj situaciji, deca, omladina pa i stariji su i dalje aktivini na treninzima raznih klubova, udruženja i pojedinaca.

Ostavite odgovor

Top