Vi ste ovde
Naslovna > Izbori 2020 > OKRUGLI STO MEDIJSKE KUĆE IFM, PONEDELJAK 15.06.2020. U 18 ČASOVA

OKRUGLI STO MEDIJSKE KUĆE IFM, PONEDELJAK 15.06.2020. U 18 ČASOVA

Učešću u emisiji „LOKALNI IZBORI 2020-OKRUGLI STO“, koja  će se emitovati uživo na programu I FM radija 92,7 MHz 15.06.2020.godine, odazvale su se sve liste koje će se naći na glasačkom listiću u nedelju 21.06.2020.godine.

Nakon pozivnica koje smo poslali na mail svim učesnicima izbora, do danas u 16 časova (kada je bio i predviđen rok) stigli su odgovori i potvrde za učešće u emisiji i to:

-Listu broj 1 DRAGAN JOVANOVIĆ –POMOZIMO DRAGANU –ZDRAVO DA POBEDI –BOLJA SRBIJA, Vladimir Radojković diplomirani ekonomista iz Topole.

-ALEKSANDAR VUČIĆ –ZA NAŠU DECU, listu broj 2 predstavljaće prvi na listi Igor Petrović pisac i novinar.

-Listu broj 3 IVICA DAČIĆ-,,Socijalistička partija Srbije(SPS),Jedinstvena Srbija(JS)-Dragan Marković Palma“, Miodrag Milovanović master ekomista.

-Mirko Jevtić diplomirani matematičar-informatičar koji je prvi na listi NOVI LJUDI ZA BOLJU TOPOLU .

-Ispred liste broj 5 ZA KRALJEVINU SRBIJU – ZA PROCVAT TOPOLE (Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički front) u studiju biće prvi na listi Dragan Aksentijević muzičar iz sela Šume.

-Jedina dama u emisiji biće Nataša Šundić koja je prva na izbornoj listi broj 6 NOVA SRBIJA.

Planirano je da emisija traje 130 minuta. Reprizno izdanje emisije biće emitovano 5 sati pre početka predizborne tišine 18.06.2020.godine od 19 časova.

Naša medijska kuća obezbedila je mogućnost praćenja emisije i putem interneta na nekoliko linkova.Čitav tok emisije pratićemo i sa kamerama u studiju, a snimak će biti dosupan na našim portalima, stranicama i grupama na društvenim mrežama.

Zahvaljujemo se na profesionalnom odnosu u vezi pripreme emisije „LOKALNI IZBORI 2020-OKRUGLI STO“ svim gostima i izbornim štabovima.

Ostavite odgovor

Top