Ви сте овде
Насловна > Stari postovi > НОВОГОДИШЊИ БАЗАР У ОШ КАРАЂОРЂЕ

НОВОГОДИШЊИ БАЗАР У ОШ КАРАЂОРЂЕ

У холу основне школе “Карађорђе” од 24. до 27.децембра у времену од 10 до 14 часова одржаће се “Новогодишњи базар”.У оквиру базара биће организована продајна изложба на 8 штандова где ће посетиоци моћи да купе предмете које су ђаци направили у оквиру пројектне наставе  и часовима ликовног васпитања а на тему Нова година:украсе, јелкице, свећњаке и остале новогодишње детаље.

Новогодишњи базар и остале акције које наша школа организује је заживела и омасовила се као последица увођења пројектне наставе и дечијег предузетништва у школе, а од прикупљеног новца од продаје сваки штанд ће зарађени новац усмерити у куповину опреме за школу, хуманитарне сврхе и остало.

У циљу развијања предузетничког духа код деце и родитеља И ФМ радио и Агенција Браф из Тополе, подржаће базар. И ФМ са извештавањем и промоцијама у виду вести и специјалних рубрика на радију, фотографија  и вести на друштвеним мрежама и порталима а као трајни траг и видео снимцима, док ће Агенција Браф са својим клијентима сваком штанду одржати мини едукацију како бити успешан предузетник.

Позивамо вас све да својим одласком на базар и куповином производа подржите децу односно нашу будућност.

Вест и фото материјал реализован са учитељицама Јасном Вуковић и Смиљаном Радовановић.

 

Ostavite odgovor

Top