Ви сте овде
Насловна > CORONA - COVID 19 > Lovačko udruženje „Karađorđe“ Topola u borbi protiv kovida 19

Lovačko udruženje „Karađorđe“ Topola u borbi protiv kovida 19

Poštovani članovi,

Kako je na snazi vanredno stanje i kako se situacija menja iz časa u čas u ovim natežim trenucima za celu planetu, kada vodimo bitku za opstanak čovečanstva i živita svojih najmilijih, potrebno je da pre svega budemo ljudi. Sada je najbitnije da ostanemo zdravi, da ulažemo u zdravlje naših sugrađana koji su započeli borbu sa ovim virusom.

Lovačko udruženje „Karađorđe“ odlučilo je da da doprinos. U saradnji sa Opštinom Topola i Štabom za vanredne situacije poziva sve svoje članove koji žele kao volonteri da se uključe u pružanju pomoći, svi sposobni mladi članovi od 18-40 godina, koji žele da pomognu svojim starijim sugrađanima i starijim – počasnim članovima našeg Udruženja da nam se jave.

Prijave će ići na telefon 065-8422368 predsednik Udruženja Vladimir Radojković i 063-8192008 Upravnik lovišta Dragiša Đorđević i mail lukaradjordje@mts.rs svi zainteresovani se mogu prijaviti radnim danom od 9 časova do 12 časova, gde će dobiti jasne instrukcije za rad od Lovačkog udruženja „Karađorđe“ i biti povezani sa koordinatorima iz štaba za vanredne situacije Opštine Topole.

Kontakti gore navedeni biće dostupni i za pozive naših trenutnih i bivših starijih od 65 godina, dugogodišnjih članova, kojima je potrebna pomoć. Naši volonteri iz Lovačkog udruženja „Karađorđe“ biće na usluzi.

Ulaganje u zdravlje naših lovaca, porodica, komšija, prijatelja i budućih naraštaja ulaganje je u budućnost cele države.

Molimo sve članove koji su u mogućnosti da se priključe akciji i pomognu da dobijemo ovu bitku.

Bog vas sve blagoslovio i podario puno zdravlja

S` lovačkim pozdravom

DOBAR POGLED!

Lovačko udruženje „Karađorđe“ iz Topole

Ostavite odgovor

Top