Ви сте овде
Насловна > Друштво > KUD OPLENAC 27.APRILA U BEOGRADU

KUD OPLENAC 27.APRILA U BEOGRADU

Beograđanke i beograđani  27. aprila, pripremite se da vas KUD Oplenac odvede na nezaboravno putovanje kroz srpsku tradiciju na dva uzbudljiva koncerta!

U dva termina, od 12 i 15 časova, u trajanju od po 45 minuta, KUD Oplenac će oživeti scenu svojim dinamičnim nastupima, donoseći vam spoj tradicije, ritma i veselja.

Očekujte da budete zagrljeni prepoznatljivim zvucima i šarenim nošnjama dok se vizuelno utapate u autentičnu srpsku kulturu. Ovi koncerti nisu samo predstava, već prilika da se oseti puls srpske baštine i da se zajedno uživa u jedinstvenom iskustvu koje povezuje ljude svih generacija.

Ne propustite priliku da se pridružite ovom festivalskom doživljaju i da uživate u čarima tradicije uz KUD Oplenac

Beograd otvara svoja vrata svim porodicama! Beogradski dani porodice 2024 su u punom jeku, obećavajući nezaboravno iskustvo za sve koji se pridruže ovom dvomesečnom spektaklu!

Od 15. aprila do 15. juna, grad će biti preplavljen raznovrsnim sadržajima, prilagođenim svim uzrastima. Sa čak 18 tematskih zona duž Knez Mihailove ulice do Kalemegdana, Beograd postaje epicentar porodične zabave.

Desetine binа će ugostiti program različitih žanrova, sa posebnim naglaskom na večernje muzičke spektakle na Trgu republike. Od kolektivnog venčanja 26. maja do Karnevala brodova 15. juna, očekuju vas nezaboravni događaji širom grada.

Sa preko 100 koncerata, 30 pozorišnih predstava za decu i odrasle, te više od 50 bioskopskih projekcija na otvorenom, Beograd nudi raznovrsne sadržaje za svakoga.

Obeležavanje Međunarodnog dana porodice 15. maja donosi posebno osmišljene programe koji će okupiti celu zajednicu.

Ovogodišnji početak spektakla obećava da će biti veći i spektakularniji nego ikada ranije, s izvođačima poput Sestara Gobović, muzičke porodice Božić i mnogih drugih.

Beogradski dani porodice su prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena i zajedničko uživanje u najlepšim delovima grada!

tekst i  foto:Peđa Filipović

Ostavite odgovor

Top