Ви сте овде
Насловна > Друштво > KOŠARKAŠKI ŠAMPIONI IZ TOPOLE

KOŠARKAŠKI ŠAMPIONI IZ TOPOLE

Mlade košarkašice i košarkaši “Karađorđa” iz Topole, napravili su veliki uspeh. Oni su u okviru Mini basket lige kao prvi na tabeli postali šampioni.

Košarkaški savez regiona centralne Srbije, danas je u Kragujevcu organizovao dodalu medalja najuspešnijim klubovima. Jedan od najpopularnijih svetskih sportova beleži sve veće interesovanje među decom iz Topole, a u našem klubu trenira nešto više od 80 dece iz naše Opštine.

Osim pobeda koje su nizali u okviru takmičarskog dela sezone, nisu znali ni za poraz na prijateljskim susretima gde su pobedili svoje vršnjake iz Jagodine inače prvake svoje lige i komšije iz Aranđelovca.

Uprava kluba organizovaće pripreme u Soko banji, a u toku su pregovori sa čelnicima opštine da se organizuju i noćni turniri u selima naše opštine kako bi se sport i košarka popularizovali.

“Da je ovo zaista veliki uspeh govori činjenica da su mnogi veliki gradovi ostali iza Karadjordja na tabeli.Nadamo se da je ovo tek početak uspeha jedne generacije koja je startovala neočekivano dobro van svih očekivanja i uspela da osvoji prve takmičarske sezone prvo mesto u ligi.”-izjavio je danas u Kragujevcu trener naših šampiona Lazar Delić.

Sve čestitke Lazaru Deliću i Dejanu Blagojeviću, trenerima Košarkaškog kluba “Karađorđe”.

Ostavite odgovor

Top