Ви сте овде
Насловна > Друштво > Конкурс за награду „Др Марко Младеновић“

Конкурс за награду „Др Марко Младеновић“

   На основу активности у оквиру пројектa: „Други медијски форум ‘Др Марко Младеновић’ у Тополи“, који суфинансира Министарство културе и информисања Републике Србије, Програмски одбор Медијског форума објављује:
К О Н К У Р С
за награду „Др Марко Младеновић“ за медијски допринос у борби против беле куге и депопулације
Награда се додељује за медијске прилоге у штампаним, електронским и онлајн медијима који покрећу и мотивишу друштво и појединце у борби против беле куге и депопулације.
На конкурс могу бити пријављени новинарски радови објављени у периоду од 1. октобра 2018. године до 30. септембра 2019. године.
Радио, ТВ и прилоге из штампаних и интернет медија – треба послати мејлом на ifm@hotmail.rs или поштом (исечци, фотокопије текстова или USB/DVD са тв и радио прилозима, као и текстовима објављеним на вебу) , на адресу: МЕДИЈСКИ ФОРУМ , ул.Београдска 26, 34310 Топола са назнаком: „За награду Др Марко Младеновић”.
Рок за достављање радова је 21. октобар 2019. године. Прилози који се шаљу поштом треба да буду послати најкасније 21. октобра.
Жири чине: др Зоран Јевтовић, редовни професор Филозофског факултета у Нишу, др Мирко Милетић, редовни професор Факултета за културу и медије у Београду и Александар Аврамовић, новинар.
Три равноправне награде (плакета и новчана награда у износу од 15.000,00 динара) биће додељене 08.11.2019.године на Медијском форуму у Тополи.

      Директор

Предраг Филиповић

Марко Младеновић је био професор Правног факултета у Београду на предметима Породично право и Социологија породице. Био је директор Института за социјалну политику и Института за правне и друштвене науке Правног факултета у Београду. Учествовао је у оснивању Дефектолошког факултета и одговарајућих института. Оснивач је смера за социјални рад и социјалну политику на Факултету политичких наука у Београду. На овом смеру предавао је Породично право, Социологију породице и Друштвену заштиту породице.

Ostavite odgovor

Top