Ви сте овде
Насловна > Друштво > JELENA JOVANOVIĆ NOVA PREDSEDNICA OO SPS TOPOLA

JELENA JOVANOVIĆ NOVA PREDSEDNICA OO SPS TOPOLA

 

U sredu 23.11.2022.godine u prostorijama TO Oplenac održana je sednica opštinskog odbora SPS Topola. Sednici su prisustvovali potpredsednici glavnog odbora Slavica Đukić Dejanović i Branko Ružić, Miodrag Milovanović potpredsednik opštinskog odbora, članice i članovi odbora iz Topole. Sednicu je svečano otvorio Branko Ružić aktuelni ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Jednoglasnom odlukom prisutnih članica i članova opštinskog odbora za predsednicu je izabrana Jelena Jovanović. Da potsetimo dosadašnji predsednik OO SPS Topola je bio Žarko Jovanović koji je ovu funkciju obavljao skoro 3 decenije.

“Topola i njeni građani na aprilskim izborima dali su nam veliku podršku, a broj kako članova tako i glasača ide uzlaznom putanjom. Naš odbor čine mladi i obrazovani ljudi i časni i pošteni domaćini, pa od mene kao nove predsednice očekujte da ću stranku i interese naše opštine zastupati predano i posvećeno sa ciljem da dovedemo nove investicije u sve sfere privrednog i društvenog života”.-izjavila je za našu medijsku kuću Jelena Jovanović.

Pre same sednice otvorene su nove prostorije odbora, koje se nalaze na Bulevaru Vožda Karađorđa 19, koje će prema rečima Miodraga Milovanovića unaprediti sam rad stranke i komunikaciju sa članovima i simpatizerima.

U lokalnom parlametnu SPS ima dva odbornika, dok u republičkom parlamentu poslanička grupa “Ivica Dačić”-Socijalistička partija Srbije broji 23.poslanica i poslanika. Ivica Dačić predsednik stranke obavlja funkcije ministra inostranih poslova i zamenika premijera.

 

Ostavite odgovor

Top