Ви сте овде
Насловна > Друштво > IVAN ILIJEVSKI POSTAO TRENER OFK VRŠAC

IVAN ILIJEVSKI POSTAO TRENER OFK VRŠAC

Novo ime u stručnom štabu OFK Vršac je perspektivni stručnjak Ivan Ilijevski iz Topole. U svojoj karijeri radio je u Karađorđu iz Topole, Akademiji Duljaj kao i u SAD u GPS Rhode Island američkoj franšizi minhenskog Bajerna.
U buduće biće asistent šefu stručnog štaba Nenadu Mijailoviću i imaće ulogu trenera za individualni razvoj igrača u omladinskoj školi. Ilijevski je vlasnik UEFA “A” licence.
“Radujem se dolasku u jedan ovako dobro organizovan klub, koji ima sjajnu infrastrukturu i omladinsku školu, takođe se radujem saradnji sa trenerom Mijailovićem čiji sam poziv bez razmišljanja prihvatio. Moje ambicije kao trenera i kluba se poklapaju, daću sve od sebe da klub bude još bolji” – komentar je Ilijevskog posle imenovanja na mesto pomoćnog trenera, preneli su vršački portali.
Na svom facebook profilu Ivan je napisao:”Novi veliki i pravi korak u trenerskoj karijeri. Malo je reći da se radujem novom izazovu. Dolazim sa svojom porodicom u prelep grad i vrhunski organizovan klub gde se ciljevi i ambicije poklapaju sa mojom 100%. Kao i svuda gde sam radio, daću sve od sebe da unapredim klub i utičem pozitivno na svakog igrača u njemu. Hvala OFK Vršac na ukazanoj šansi. Hvala mojim omladincima iz Topole na saradnji, srce me boli što vas napustam”.
Igračku karijeru započeo je u FK Karađorđe izTopole. Svoj dečji san ostvario je kao dvanaestogodišnjak kada je obukao dres i zaigrao za Crvenu zvezdu.
Naša redakcija Ivanu i njegovom budućem klubu želi puno uspeha.

Ostavite odgovor

Top