Ви сте овде
Насловна > Moje selo centar Sveta > Holivudska noć malih maturanata u OŠ Živko Tomić

Holivudska noć malih maturanata u OŠ Živko Tomić

Donja Šatornja, 4. jun 2024 – Na poziv direktorke i zaposlenih u Osnovnoj školi “Živko Tomić”, prisustvovali smo veličanstvenoj proslavi u čast malih maturanata generacije 2009/2010. Sve je bilo uređeno u stilu mini Holivuda, stvarajući atmosferu punu glamura i uzbuđenja.

Crveni tepih je bio postavljen kako bi pozdravio 21 učenicu i učenika, čija su imena bila ispisana na stazi, podsećajući na čuveni Holivudski bulevar. Škola je bila ukrašena balonima, putokazima i velikim panoom sa fotografijama “zvezda večeri” i njihove razredne starešine Danijele Pavlović. Ovaj događaj je bio prava poslastica za oči, a učenici su se osećali kao prave zvezde.

Direktorka škole, Marija Obradović, dočekala nas je srdačno i istakla da je ovo jedna od najtalentovanijih i najuspešnijih generacija u poslednjih nekoliko godina. Pohvalila je njihov trud i postignuća, naglasivši koliko su ponosni na njih.

Razredna starešina, Danijela Pavlović, podsetila nas je na brojne uspehe ove generacije, uključujući i realizaciju predstave “Mnogo nemira zbog Šekspira”, koja je oduševila sve prisutne. Ova generacija se može pohvaliti i sa četiri vukovca: Danijela Čolić iz Vinče, Valentina Rajković iz Jarmenovaca, Anđelija Petrović i Milica Stanisavljević iz Šatornje. Titulu đaka generacije ponela je Danijela Čolić, koja je svojim izvanrednim rezultatima i posvećenošću zaslužila ovu prestižnu titulu.

Sve prisutne je impresionirala atmosfera, zajedništvo i radost kojom je ovaj događaj bio ispunjen. Završetak večeri obeležila je dodela diploma, uz emotivne govore i aplauze koji su se često čuli.

Više detalja o ovoj nezaboravnoj proslavi možete pogledati u našoj video reportaži, koja donosi sve ključne momente i izjave učesnika.

Proslava malih maturanata OŠ “Živko Tomić” bila je istinski poseban događaj, koji je pokazao koliko je važno priznati i proslaviti postignuća mladih ljudi. Ova generacija će zasigurno nastaviti da niže uspehe, a ova noć će ostati urezana u njihovim sećanjima kao simbol zajedništva, rada i priznanja za njihov trud.

tekst i foto:Peđa Filipović

video:Dejan Petrović

Ostavite odgovor

Top