Ви сте овде
Насловна > Друштво > CORONA FASHION VERICE RAKOČEVIĆ KUZMANČEVIĆ

CORONA FASHION VERICE RAKOČEVIĆ KUZMANČEVIĆ

Eksluzivno objavljujemo najnoviju kolekciju Verice Rakočević. Verica je za naš portal izjavila da u korak sa zakonskim obavezama i preporukama nadležnih institucija, svaka VR haljina ima svoju masku. Haljine se mogu pogledati i kupiti u  objektu u Delijskoj ulici broj 3 u Beogradu. Podsećamo da VR proizvode možete kupiti i putem internet prodavnice na linku: https://www.vericarakocevic.com/prodavnica-verica-rakocevic/

Verica Rakočević, je srpski dizajner, modom se bavi od 1983. godine kada je otvoren popularni butik Ella.

  1. godine počinje sa radom VR Company, kao nastavak dizajnerskog rada kreatorke. Iste godine na tržištu se pojavljuje Parfem VR, zatim parfem ENERGY i krema za negu lica VR 24h,kao i aktuelni parfem Tiburon Azul (plava ajkula) Unisex limitirane proizvodnje.

Od 1999. godine Verica Rakočevic počinje da se bavi i visokom modom i otvara atelje za dizajn „Verica Rakočević“.  Do sada je svoje kreacije predstavljala na mnogim najprestižnijim domaćim i svetskim manifestacijama, a samo neke od njih su nedelje mode u Rimu, Milanu, Los Anđelesu, Moskvi,  Atini,  Nikoziji, Beču, St. Petersburgu, Solunu, Dubaiju, Kubi i naravno Beogradu.

Uspešno je radila kao glavni i odgovorni urednik srpskog modnog magazina „L’officiel“, kao i  dve godine urednik prestižnog lifestyle magazina „Inspire“ Hotela Hayatt.

Kritike i modeli čuvene kreatorke objavljivani su u „La Repubblici“, „Corrieredella sera“, „Messaggero“, italijanskom „Vogue“-u i svim eminentnim domaćim i stranim magazinima sirom sveta. Takođe, pored velike traženosti na našim televizijskim stanicama, zabeležena su i njena gostovanjana RAI I, RAI II, RAI III, TV Monte Carlo, Kanal 5, TV Antena, TV Kipar, ruska nacionalana TV i mnogim drugim.

U okviru VR kompanije proizvodi se kolekcija za žene, muškarce i decu, kao i kompletan asesoar.

Verica Rakočević dizajnira i proizvodi ekskluzivne uniforme za: Hotel Hyatt Beograd, Montenegro Airlines, Aerodrom Beograd, Restoran Madera Beograd, Magna Pharmacia, Privredna Banka, Piraeus Banka,Klinika Jana,Apoteka Dropa u Cirihu,Beolab.

foto: Verica Rakočević Kuzmančević

tekst:Peđa Filipović

Ostavite odgovor

Top