Ви сте овде
Насловна > Друштво > Bazar zdravlja 25.aprila u Vizitorskom centru

Bazar zdravlja 25.aprila u Vizitorskom centru

Bazar zdravlja koji će se održati 25. aprila 2024. godine u Vizitorskom centru nudi obilje prilika za brigu o zdravlju i podršku lokalnoj zajednici. Ova inicijativa, organizovana od strane polivalentne patronažne službe Doma zdravlja “Sveti Đorđe, predstavlja važan korak ka promociji preventivne zdravstvene zaštite među sugrađanima.

Posetioci će imati priliku da obave niz medicinskih pregleda i merenja, što uključuje dermatoskopski pregled mladeža i pigmentnih lezija, ispitivanje funkcija bubrega, merenje nivoa  glikemije, kao i merenje krvnog pritiska i saturacije kiseonika. Osim toga, prisutni će imati priliku da prisustvuju predavanjima o zdravim stilovima života i dobiju korisne savete za očuvanje zdravlja.

Pored medicinskih usluga, posetioci će moći da uživaju u bogatom kulturnom i edukativnom programu, posete standovima učeničkih zadruga sa proizvodima za predstojeće Uskršnje praznike, kao i standovima udruženja žena. Ovaj događaj predstavlja priliku da zajednica pokaže svoju podršku lokalnim inicijativama i promoviše važnost brige o zdravlju.

Pozivamo sve sugrađane da se pridruže ovom događaju, provere svoje zdravlje i doprinesu stvaranju zdravije i srećnije zajednice.

Ostavite odgovor

Top