Vi ste ovde
Naslovna > Izbori 2020 > TOPOLA:SPS U PREGOVORIMA SA SNS

TOPOLA:SPS U PREGOVORIMA SA SNS

Na mail naše medijske kuće 06.07.2020.godine, stigao je dopis Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije sa molbom da ga objavimo u celosti.

“Povodom navoda iznetih u stilu one narodne poslovice “što je babi milo to joj se i snilo” od strane predstavnika bivše vlasti u opštini Topola. Koalicija Ivica Dačić SPS-JS ističe rezolutan i jasan stav koji je iskazan i odmah nakon završenih izbornih radnji. Dakle, nakon održanih lokalnih izbora, a uzimajući u obzir dominantno iskazanu volju birača, raspoloženje članova i simpatizera naše koalicije, kao i stav lokalnog partijskog rukovodstva Socijalističke partije Srbije je sledeći.
Opštinski odbor u Topoli je odlučio da nakon završetka izbornih radnji stupi u pregovore sa OO SNS u Topoli radi formiranja lokalne vlasti. Ti pregovori su uveliko u toku. 
Smatramo da Topolu mora voditi koalicija koja već osam godina uspešno vodi Srbiju, kao i da mora postojati usklađenost između rada državnih i lokalnih organa vlasti.
Građani su na izborima izrazili stav da se stanje u Topoli mora menjati, a na SNS-u i SPS-u je inicijativa za sprovođenje promena koje će opštinu Topola učiniti boljim mestom za život, a čemu će SPS svojim radom i političkim iskustvom pružiti punu podršku.”
U potpisu: OO SPS Topola.
foto:arhiv NOVINicE

Ostavite odgovor

Top