Vi ste ovde
Naslovna > Stari postovi > PRODUŽI ŽIVOT

PRODUŽI ŽIVOT


Na svečanosti koja je sredinom decembra organizovana u hotelu Oplenac, više od 70 davalaca koji su se u prethodne dve godine odazvali na akcije Crvenog krsta dobilo je zahvalnice, značke i medalje. Nagrade je dodelila Biljana Pavlićević, sekretar Crvenog krsta Topola, a skup su pozdravili i Dragan Jovanović, predsednik Skupštine opštine Topola i narodni poslanik i predsednik opštine Dragan Živanović.

Prema rečima Biljane Pavlićević, želja Crvenog krsta je da se na ovaj način zahvali onima koji su se tokom ove godine kao i svih prethodnih odazvali na akcije i nesebično pomagali onima čije ime najčešće nikada nisu ni znali i na taj način pokazali svoju humanost. Ona je takođe najavila i narednu akciju dobrovoljnog davanja krvi koja će se organizovati u četvrtak, 20. decembra, u prostorijama Srednje škole „Kralj Petar I“.

Priznanja su dodeljena pojedincima koji su svoju nesebičnost i humanost davanjem krvi pokazali 10, 20, 35, 50, 75 i 100, a pojedini i više od 100 puta. Medalje su dobili davaoci za 35, 50, 75 i 100 puta. Za ovakav čin za koji zahvalnost duguje i čitava zajednica veliko im hvala.

Ostavite odgovor

Top