Vi ste ovde
Naslovna > Dečija maštaonica > TOPOLA PRESTONICA TALENATA

TOPOLA PRESTONICA TALENATA

U subotu 04.06.2022.godine u sali kulturnog centra u Topoli dodeljena su priznanja i nagrade ovogodišnjeg konkursa na temu “Jedna reka u mom kraju”.

Organizator literarnog i likovnog konkursa je bilo Društvo učitelja Topole.Drugi po redu foto konurs-foto olimpijadu organizovala je medijska kuća I FM koja je najuspešnijim učenicama, učenicima i nastavnom osbolju dodelila medalje, diplome i knjige.

Pred prepunom salom u okviru svečanog programa publici su se predstavili pesnici “Vitezovog proleća” koje je predvodio Nedeljko Popadić, a u muzičkom delu nastupila je Ivana Jordan.

Finalni dan ovogodišnjih konkursa oplemenili su i: Ženska pevačka grupa KUD Oplenac, učenica i učenik muzičke škole, predsavnice našeg grada na manifestaciji “Srbija u ritmu Evrope”, pevačka grupa OŠ “Sestre Radović”.

Po broju dostavljenih konkursnih prijava ovo je rekordna godina. Da se radi o jednom od najprestižnijih konkursa govori podatak da je juče u Topoli bilo dece, nastavnika i mentora iz svih delova Srbije.

Pesme, priče, crteži, fotografije, muzika, pevanje, jednom rečju Topola je bila prestonica talenata a organizatori su ponosni na činjenicu da će kultura i umetnost opstati uz ovakav potencijal kojim su se deca i nastavnici predstavili javnosti na konkursu odnosno nastupima u zvaničnom delu programa.

Video snimak možete pogledati na našem youtube kanalu.

 

Ostavite odgovor

Top