Vi ste ovde
Naslovna > Stari postovi > NOVOGODIŠNJI BAZAR U OŠ KARAĐORĐE

NOVOGODIŠNJI BAZAR U OŠ KARAĐORĐE

U holu osnovne škole “Karađorđe” od 24. do 27.decembra u vremenu od 10 do 14 časova održaće se “Novogodišnji bazar”.U okviru bazara biće organizovana prodajna izložba na 8 štandova gde će posetioci moći da kupe predmete koje su đaci napravili u okviru projektne nastave  i časovima likovnog vaspitanja a na temu Nova godina:ukrase, jelkice, svećnjake i ostale novogodišnje detalje.

Novogodišnji bazar i ostale akcije koje naša škola organizuje je zaživela i omasovila se kao posledica uvođenja projektne nastave i dečijeg preduzetništva u škole, a od prikupljenog novca od prodaje svaki štand će zarađeni novac usmeriti u kupovinu opreme za školu, humanitarne svrhe i ostalo.

U cilju razvijanja preduzetničkog duha kod dece i roditelja I FM radio i Agencija Braf iz Topole, podržaće bazar. I FM sa izveštavanjem i promocijama u vidu vesti i specijalnih rubrika na radiju, fotografija  i vesti na društvenim mrežama i portalima a kao trajni trag i video snimcima, dok će Agencija Braf sa svojim klijentima svakom štandu održati mini edukaciju kako biti uspešan preduzetnik.

Pozivamo vas sve da svojim odlaskom na bazar i kupovinom proizvoda podržite decu odnosno našu budućnost.

Vest i foto materijal realizovan sa učiteljicama Jasnom Vuković i Smiljanom Radovanović.

 

Ostavite odgovor

Top