Vi ste ovde
Naslovna > Društvo > Konkurs za nagradu „Dr Marko Mladenović“

Konkurs za nagradu „Dr Marko Mladenović“

   Na osnovu aktivnosti u okviru projekta: „Drugi medijski forum ‘Dr Marko Mladenović’ u Topoli“, koji sufinansira Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Programski odbor Medijskog foruma objavljuje:
K O N K U R S
za nagradu „Dr Marko Mladenović“ za medijski doprinos u borbi protiv bele kuge i depopulacije
Nagrada se dodeljuje za medijske priloge u štampanim, elektronskim i onlajn medijima koji pokreću i motivišu društvo i pojedince u borbi protiv bele kuge i depopulacije.
Na konkurs mogu biti prijavljeni novinarski radovi objavljeni u periodu od 1. oktobra 2018. godine do 30. septembra 2019. godine.
Radio, TV i priloge iz štampanih i internet medija – treba poslati mejlom na ifm@hotmail.rs ili poštom (isečci, fotokopije tekstova ili USB/DVD sa tv i radio prilozima, kao i tekstovima objavljenim na vebu) , na adresu: MEDIJSKI FORUM , ul.Beogradska 26, 34310 Topola sa naznakom: „Za nagradu Dr Marko Mladenović”.
Rok za dostavljanje radova je 21. oktobar 2019. godine. Prilozi koji se šalju poštom treba da budu poslati najkasnije 21. oktobra.
Žiri čine: dr Zoran Jevtović, redovni profesor Filozofskog fakulteta u Nišu, dr Mirko Miletić, redovni profesor Fakulteta za kulturu i medije u Beogradu i Aleksandar Avramović, novinar.
Tri ravnopravne nagrade (plaketa i novčana nagrada u iznosu od 15.000,00 dinara) biće dodeljene 08.11.2019.godine na Medijskom forumu u Topoli.

      Direktor

Predrag Filipović

Marko Mladenović je bio profesor Pravnog fakulteta u Beogradu na predmetima Porodično pravo i Sociologija porodice. Bio je direktor Instituta za socijalnu politiku i Instituta za pravne i društvene nauke Pravnog fakulteta u Beogradu. Učestvovao je u osnivanju Defektološkog fakulteta i odgovarajućih instituta. Osnivač je smera za socijalni rad i socijalnu politiku na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Na ovom smeru predavao je Porodično pravo, Sociologiju porodice i Društvenu zaštitu porodice.

Ostavite odgovor

Top